Versterk via live chat de interactie met uw doelgroep

Versterk via live chat de interactie met uw doelgroep
Versterk via live chat de interactie met uw doelgroep

Klanten worden graag snel geholpen. Ook die van u. Hoe eerder u hun vragen beantwoordt, hoe meer u de relatie met uw doelgroep versterkt. Bied bezoekers van uw website daarom de mogelijkheid om via live chat contact met u op te nemen. Dat werkt laagdrempelig en snel, als basis voor real-time interactie.

Razendsnelle communicatie met uw doelgroep is goud waard, dat weet u als ondernemer maar al te goed. Dus staat u klanten het liefst zo snel mogelijk te woord. Zonder oponthoud, zodat diezelfde klanten merken hoe belangrijk ze voor u zijn. Een vraag van uw klant lang onbeantwoord? Met een tool als live chat is dat definitief verleden tijd.

Hoe werkt live chat?

Mensen nemen via live chat heel eenvoudig contact met u op. Tijdens een bezoek aan uw website zien ze rechtsonder in het scherm een venster, waarin ze hun eventuele vraag typen en die met één klik aan u sturen. Daarna lezen ze in datzelfde venster uw antwoord, om daar mogelijk zelf weer op te reageren. Zie live chat dus als een online gesprek, als directe interactie met uw klant. Waar u met een nieuwsbrief of informatie op uw website alleen informatie zendt, ontstaat via live chat een dialoog. En dat heel laagdrempelig én anoniem, wat de gemiddelde bezoeker er snel toe aanzet contact met u op te nemen.

Sta klanten altijd te woord

Voor een succesvolle inzet van live chat is direct antwoorden essentieel. Maar hoe doet u dat, wanneer u zelf druk bent? Management Support Tilburg helpt u graag, door uw klanten via live chat te woord te staan. We integreren eerst de chatfunctie binnen uw website, zodat bezoekers voortaan ook via die weg contact met u kunnen opnemen. Daarna zorgen wij ervoor dat elke bezoeker direct antwoord krijgt. Uw klanttevredenheid neemt toe – en dat terwijl u zich met een gerust hart kunt richten op andere zaken.

Probeer live chat zelf uit

Management Support Tilburg verzorgt uw live chat voor € 15,- per maand, inclusief de eerste 10 minuten die we namens u chatten. Daarna verloopt een chat voor € 0,60 per minuut. Benieuwd hoe live chat via Management Support Tilburg uitpakt? Bezoek onze website (ververs eventueel de pagina) en neem via het venster rechts onderaan contact met ons op. Probeer het gerust eens uit, we staan u graag te woord!

Neem via live chat contact met ons op!

Schuiven naar boven