Omdat wij altijd aan staan

Telefoonservice

De telefonie uitbesteden is vaak een hele stap. Hoe borg je de kwaliteit en hoe behoud je de identiteit van je eigen onderneming. Bij MST zijn wij ons hiervan bewust. Wij gaan met je in gesprek, lezen ons in en voelen ons echt een verlengstuk van de organisatie.

Jouw telefoniste via MST

 • Is altijd telefonisch bereikbaar
 • Verbindt door indien nodig
 • Beantwoordt vragen
 • Signaleert
 • Stemt verwachtingen af met jou klant
 • Plant afspraken in
 • Stuurt je een notitie van het gesprek

Wat onze klanten zeggen

Hulp te Huur

MST is een lokaal bedrijf in Tilburg op steenworp afstand van Hulp te Huur. Wij hebben bewust gekozen voor het persoonlijke, kleinschalige karakter. Door een kennismakingsgesprek en een gratis proefperiode heeft MST ons bedrijf goed leren kennen en zijn onze wensen goed in kaart gebracht. Snel ruggenspraak, echt naar onze klanten luisteren en extra stappen zetten als dat nodig is, maakt dat wij tot volle tevredenheid gebruik maken van de telefoonservice van MST.

Melanie van Bijnen
Hulp te Huur

Letselschadebegeleiding bv

Wij behartigen de belangen van ongevalsslachtoffers. Vaak komt er veel op onze cliënten af en zij hechten dan ook waarde aan het persoonlijke contact. Omdat wij het gebruik van een antwoordapparaat te onpersoonlijk vinden, schakelen wij onze telefoon op de momenten waarop wij niet aanwezig zijn door naar de telefoonservice van MST. Onze cliënten worden op een keurige, professionele wijze te woord gestaan, waarna wij per e-mail een terugbelverzoek ontvangen met een korte beschrijving van het gespreksonderwerp. Wij -en onze cliënten- zijn erg te spreken over de diensten van MST.

Judith Mallee
Letselschade-begeleiding bv 

Daub Bakery Machinery BV

In een bedrijf waarin de hectiek de boventoon voert, is het ontzettend fijn om te kunnen vertrouwen op MST. Door hun telefoonservice, worden onze klanten vriendelijk en adequaat te woord gestaan, zelfs in diverse talen. Dit geeft ons de ruimte om ons ongestoord te focussen op andere zaken. Anje en haar team voelen voor ons aan als echte collega’s, die een waardevolle bijdrage leveren aan het welslagen van ons bedrijf. Door de professionele werkwijze is MST een echte rots in de branding voor ons. Als ik MST moet omschrijven in één woord is dat: ONTZORGING.

Jolande Kaijen
Daub Bakery Machinery BV

Velomedi

Vanuit Velomedi werken we tot grote tevredenheid met MST. Het uit handen nemen van de telefoondienst en het fijne meedenken van Anje en haar team zorgt er voor dat ik me kan focussen op de groei van mijn bedrijf en de operationele zaken op een moment kan doen dat het me wél uitkomt.

Luuk van den Einden
Velomedi

Ook ondersteunt worden door MST?

Neem contact met ons op!

  Bel ons 013-2032100 of stuur een bericht:

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Ik heb interesse in:

  Aanvullende vragen / opmerkingen

  Schuiven naar boven