Telefoonservice voor het mkb

Telefoonservice voor MKB in regio Tilburg, Breda en Eindhoven

Telefoonservice voor MKB in regio Tilburg, Breda en Eindhoven

U bent druk met uw onderneming. Uw bedrijf groeit, uw naamsbekendheid neemt toe. Een prachtige ontwikkeling, maar intussen gaat de telefoon steeds vaker. Zo vaak dat u niet altijd kunt opnemen en daardoor mogelijk potentiële klanten misloopt.

Vertrouw op de telefoonservice van Management Support Tilburg. U bent tijdens kantooruren altijd bereikbaar en weet zeker dat elk telefoontje op een professionele en enthousiaste manier wordt afgehandeld.

Telefoonservice door Management Support Tilburg:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
  • Activeer de dienst via een doorschakelnummer
  • Elk telefoontje krijgt de juiste opvolging
  • Professionele indruk op iedere beller

Telefoonservice op maat

U zet onze telefoonservice in zoals u dat wilt. Management Support Tilburg ziet dankzij speciale software wanneer iemand voor u belt en neemt op met de naam van uw bedrijf. We handelen het gesprek af zoals we dat vooraf met u hebben besproken en sturen u na elk gesprek een mail met daarin de eventuele actiepunten. Ook beheren we uw agenda via uw backoffice-systeem – mits u dat wilt, uiteraard.

Elk telefoontje beantwoord

De telefoonservice van Management Support Tilburg is er voor úw onderneming. U ontvangt van ons een doorschakelnummer, waarmee u zelf de telefoonservice kunt activeren. Staat de telefoonservice aan, dan kunt u erop vertrouwen dat u op iedere beller een professionele indruk maakt. Tussen 8.00 uur en 18.00 uur is elk telefoongesprek in goede handen bij Management Support Tilburg.

Zullen we eens bellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de telefoonservice van Management Support Tilburg voor uw onderneming? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Management Support Tilburg is een kleinschalig bureau en zet een persoonlijke aanpak voorop. We leren u graag kennen, zodat we iedereen die voor u belt optimaal te woord kunnen staan. Ervaar het zelf en probeer onze support een week gratis!!!

Vraag ons naar de telefoonservice