Over Management Support Tilburg

 

Uw klanten waarderen u om wie u bent. U toont zich betrokken, zet graag een stap extra en onderscheidt zich als MKB’er met een persoonlijke noot. Het zijn eigenschappen die maken dat Management Support Tilburg graag voor u aan de slag gaat. We zijn een kleinschalig bureau en willen u leren kennen. We leven ons zo goed mogelijk in, om écht op te kunnen treden als uw telefoniste of secretaresse.

Anje Belterman

“Als eigenaar van Management Support Tilburg ben ook ik ondernemer. Toch zie ik mezelf vooral als foto anje (3)ondersteuner. Ik weet wat ik met slechts een paar uur ondersteuning per week of zelfs per maand al kan bereiken. Na bijna 20 jaar ervaring als telefoniste, secretaresse en hoofd secretariaat werd het begin 2014 tijd voor een eigen onderneming. Met Management Support Tilburg zet ik mijn passie voor ondersteuning graag in voor elke onderneming in het MKB. We helpen ondernemers verder te groeien. We staan naast ze en bouwen mee aan hun onderneming.”

 

Saskia Mauritsz

“We schakelen snel en veel, bij Management Support Tilburg. Wat wil je ook, met zulke uiteenlopende klanten. Juist die afwisseling maakt dit werk zo leuk. Ik houd van het contact met mensen en help ze graag snel op weg. Dat deed ik de afgelopen jaren als secretaresse, managementassistente en officemanager en doe ik nu namens Management Support Tilburg. Onze klanten ontzorgen en ze werk uit handen nemen, dat is waar wij voor staan!!”

 

José van Lee

“Uw klanten zijn onze klanten en wij gaan met uw klanten om zoals u dat van ons wenst en geven nog iets persoonlijks als extra mee in ieder gesprek.  Klantvriendelijkheid zit bij mij in mijn DNA en de jaren lange ervaring in de verkoop en inkoop hebben mij de juiste basis gegeven om hier bij Management Support Tilburg voor u te kunnen werken”.