Telefoondienst voor MKB Tilburg, Eindhoven en Breda

Telefoondienst voor MKB Tilburg, Eindhoven en Breda

Telefoondienst voor MKB Tilburg, Eindhoven en Breda

Wordt het voor u als ondernemer steeds moeilijker om al uw telefoongesprekken aan te nemen, maar is er (nog) geen ruimte voor een vaste telefonist(e)? Kies dan voor de telefoondienst van Management Support Tilburg, dan bent u tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor uw klanten. Door een slechte bereikbaarheid kunt u potentiële klanten, en daarmee omzet, mislopen.

Door de inkomende gesprekken te laten beantwoorden door de telefoondienst van Management Support Tilburg hoeft u nooit meer een klant mis te lopen. Tevens maakt u door een goede bereikbaarheid een klantvriendelijke en professionele indruk. Wij werken voornamelijk voor het MKB in de regio Tilburg, Eindhoven en Breda.

Telefoondienst – hoe gaan we te werk?

Als u gebruik maakt van onze telefoondiensten dan worden uw telefoongesprekken dagelijks tussen 8:30 uur en 17:00 uur doorgeschakeld naar Management Support Tilburg. Daarbij gaan we als volgt te werk:

  • u ontvangt van ons een doorschakelnummer
  • er wordt een account aangemaakt met de gegevens van uw praktijk of bedrijf
  • u schakelt, om de telefoondienst te activeren, uw telefoonnummer door
  • wij zien met behulp van speciale software dan er wordt gebeld voor uw onderneming
  • de telefoondienst neemt het gesprek aan en gebruikt daarbij de naam van uw bedrijf
  • wij voeren het gesprek met uw klanten of cliënten (de telefoongesprekken worden afgehandeld op de door u aangegeven manier)

U ontvangt van de telefoondienst na elk gevoerd gesprek een mail met daarbij de eventuele actiepunten. Wij kunnen desgewenst ook in uw eigen backofficesysteem inloggen om de afspraken in uw agenda te beheren.

Telefoondienst tarieven

We hebben voor elke onderneming een passend telefoonpakket. Bekijk hier onze tarieven.

Wilt u meer weten over de telefoondiensten van Management Support Tilburg of wilt u direct een afspraak maken om uw telefoonverkeer aan ons uit te besteden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.