Secretariële diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

Secretariële diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

Secretariële diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

Hebt u geen tijd om zelf al uw secretariële werkzaamheden uit te voeren, maar is het voor u ook weer niet handig om een secretaresse aan te nemen? Kies dan voor de secretariële diensten van Management Support Tilburg.

Dan worden al deze werkzaamheden, van het organiseren van bijeenkomsten tot opmaken van documenten, uitgevoerd door een ervaren en vakbekwame secretaresse. U kunt een eenmalig beroep doen op onze secretariële diensten, maar u kunt ons ook inschakelen voor tijdelijke en langdurige ondersteuning.

Wij werken voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de regio Midden-Brabant (Tilburg, Eindhoven en Breda).

Secretariële diensten

Het pakket secretariële diensten van Management Support Tilburg is zeer omvangrijk. U kunt onder andere de volgende werkzaamheden aan ons uitbesteden:

  • organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen
  • maken en beheren van afspraken (agendabeheer)
  • opmaken van alle denkbare documenten (brieven, offertes, facturen, informatiemateriaal, verslagen, presentaties enzovoorts)
  • communicatie en correspondentie (e-mail beheer, klanten nabellen, mailing versturen)
  • uitwerken van dictaten en interviews
  • maken van planningen
  • database beheer

Wilt u werkzaamheden uitbesteden die hierboven niet worden genoemd? Neem gerust contact met ons op. Onze flexibele dienstverlening is continu in ontwikkeling.

Kosten secretariële diensten

Bij Management Support Tilburg worden de secretariële diensten per minuut gefactureerd. Wij werken tegen het scherpe tarief van € 0,58 per minuut (35,00 per uur). U kunt ons inhuren voor een eenmalige opdracht of voor langdurige secretariële ondersteuning. In geval van het laatste zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar.

Telefoonservice

Naast het uitvoeren van uw secretariële werkzaamheden kunnen we ook uw telefoongesprekken overnemen. Lees hier meer over onze telefoonservice.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze secretariële diensten voor het MKB in de regio Tilburg, Eindhoven en Breda of wilt u een afspraak maken voor het inplannen van uw werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.