Freelance secretaresse voor uw bedrijf

Freelance secretaresse regio Tilburg, Eindhoven en Breda

Freelance secretaresse regio Tilburg, Eindhoven en Breda

 

In tijden van drukte kunt u hulp goed gebruiken. Bovendien werkt u dan het liefst samen met een professional die zich flexibel en alert toont. Met iemand die stressbestendig is en moeiteloos schakelt, als freelance secretaresse voor uw onderneming.

Wanneer het u uitkomt

Management Support Tilburg vult de secretariële diensten voor uw onderneming flexibel in. U kunt vertrouwen op een professional die u ondersteunt wanneer het u uitkomt. U zit nergens aan vast en huurt uw freelance secretaresse niet langer dan nodig in.

 Uw freelance secretaresse: alles op orde

Met een secretaresse weet u zeker dat de processen binnen uw onderneming soepel verlopen. Terwijl u zich bezighoudt met uw kernwerkzaamheden, neemt de freelance secretaresse u al het overige werk uit handen. U heeft geen omkijken naar uw administratieve taken, weet zeker dat uw agenda op elk moment op orde is en kunt er bovendien op vertrouwen dat de communicatie met uw klanten, leveranciers en relaties soepel verloopt. Een geruststellende gedachte.

Uw secretaresse via Management Support Tilburg:

  • houdt agenda en afspraken bij
  • schrijft en maakt documenten op
  • verwerkt en beantwoordt post en e-mail
  • staat klanten telefonisch te woord en belt mailings na
  • maakt planningen en organiseert bijeenkomsten
  • werkt dictaten en interviews uit en archiveert
  • toont zich bovenal flexibel en veelzijdig

Secretaresse voor elke opdracht

Management Support Tilburg richt zich met name op het mkb in het midden van Brabant. Maar ook voor een klus buiten de regio’s Breda, Tilburg en Eindhoven staan wij voor u klaar. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het inhuren van een secretaresse. Of het nu gaat om een eenmalige klus of om ondersteuning op structurele basis, wij zijn er voor elke opdracht. Nauwkeurig, flexibel en veelzijdig: zie daar de waarde van een freelance secretaresse voor uw onderneming.

Vraag ons naar uw freelance secretaresse

One thought on “Freelance secretaresse voor uw bedrijf

Comments are closed.