Referenties – onze klanten aan het woord

Management Support Tilburg ondersteunt ondernemers in het MKB. Lees hier hoe zij denken over onze dienstverlening. Wie weet, mogen we binnenkort ook voor u aan de slag?


logo-academie-voor-medezeggenschap

Ga naar website

 


logo

Management Support is een lokaal bedrijf in Tilburg op steenworp afstand van Hulp te Huur. Wij hebben bewust gekozen voor het persoonlijke, kleinschalige karakter. Door een kennismakingsgesprek en een gratis proefperiode heeft Management Support ons bedrijf goed leren kennen en zijn onze wensen goed in kaart gebracht. Snel ruggespraak, echt naar onze klanten luisteren en extra stappen zetten als dat nodig is, maakt dat wij tot volle tevredenheid gebruik maken van Management Support Tilburg.

Melanie van Bijnen, Hulp te Huur (ga naar website)


AAEAAQAAAAAAAAJxAAAAJDljNTVjOTc4LWYwYmQtNDhlMS04YmMzLTRmNmNkNDY2ODY5Yw

Nu ik de support van Anje krijg, heb ik geen omkijken meer naar telefoontjes die mijn werkroutine onderbreken. Natuurlijk wil je belangrijke telefoontjes niet missen en wil je potentiële klanten te woord staan. Daar zorgt Anje perfect voor. Anje ontlast me én zorgt ervoor dat ik me kan focussen waar ik mee bezig ben, door bellers netjes te woord te staan en passende actie te nemen. Aanrader!

David van der Loo, Appspecialisten (ga naar website)


logo (1)
Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Door de werkdruk werd dit echter steeds lastiger. Management Support Tilburg is met hun persoonlijke benadering voor mij en mijn klanten dan ook een perfecte aanvulling en ondersteuning bij mijn werkzaamheden. Anje en Saskia zijn beiden geïntereseerd in de diensten en werkzaamheden die ik verricht. Ze beantwoorden de vragen van mijn klanten waar mogelijk of verwijzen ze eventueel door. Naast het persoonlijke contact zijn de kosten ook overzichtelijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Martijn Wilbers, Wmedia (ga naar website)


logo2-300x93

Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit en service van de dienstverleners van Management Support Tilburg. Het is een betrouwbare partij die klantgericht en pro-actief voor mij werkt. Gesprekken worden op waarde ingeschat en keurig volgens afspraak afgehandeld.

Ik ben blij met Management Support Tilburg!!!

Steven Boon, WNS consultancy  (ga naar website)


job8-animatie-logo-250px2

In onze zoektocht naar een regionaal, kleinschalig en professioneel bedrijf voor het beantwoorden van onze telefonie kwamen we uit bij MS Tilburg. Tot grote tevredenheid zorgt Anje met haar team dat we geen telefoontjes meer missen. Doordat we na elk telefoongesprek een e-mail ontvangen met hierin gegevens over de aard van het telefoontje, kunnen we gemakkelijk filteren en prioriteren. De affiniteit die Anje heeft met onze doelgroep is voor ons ook zeker een pré. Anje denkt met ons mee en komt met ideeën en oplossingen.

Job8 (ga naar website)


MW visit 02 v4.indd

Michael Waddilove, Waddilove bedrijfsadministratie & belastingadvies (ga naar website)


raaskoeriers.nl

Vanuit Raas Koeriers werken we tot grote tevredenheid met Management Support Tilburg. Het uit handen nemen van de telefoondienst en het fijne meedenken van Anje en haar team zorgt er voor dat ik me kan focussen op de groei van mijn bedrijf en de operationele zaken op een moment kan doen dat het me wél uitkomt.

Luuk van den Einden, Raaskoeriers (ga naar website)


Letselschade-begeleiding

Wij behartigen de belangen van ongevalsslachtoffers. Vaak komt er veel op onze cliënten af en zij hechten dan ook waarde aan het persoonlijke contact. Omdat wij het gebruik van een antwoordapparaat te onpersoonlijk vinden, schakelen wij onze telefoon op de momenten waarop wij niet aanwezig zijn door naar Management Support Tilburg. Onze cliënten worden op een keurige, professionele wijze door Anje en Saskia te woord gestaan, waarna wij per e-mail een terugbelverzoek ontvangen met een korte beschrijving van het gespreksonderwerp. Wij – en onze cliënten – zijn erg te spreken over de diensten van MST.

Judith Mallee, Letselschade-begeleiding bv (ga naar website)


Boomadvies Nederland

Werner Ketelaar, Boomadvies Nederland (ga naar website)