Telefoniste gezocht! Tilburg – 16 uur

Telefoniste gezocht!

Locatie: Tilburg
Aantal uren: 16

Werkdagen: maandag, andere dagen in overleg

Startdatum: zo snel als mogelijk

Over Management Support Tilburg
Management Support Tilburg is een kleinschalige telefoon- en secretariaatsservice. Op afstand ontzorgen wij onze klanten, met name met de telefonie. Dit doen wij op een persoonlijke, professionele manier waarbij klantgerichtheid voorop staat. Wij ondersteunen op dit moment ongeveer 95 bedrijven. Dit doen wij flexibel: vanaf kantoor of vanuit huis.

Wat wordt jouw uitdaging?
Jij bent het visitekaartje van onze klanten. Op kantoor of vanuit huis ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt en sta je onze bellers warm en professioneel te woord. De telefoon staat soms roodgloeiend, maar jij weet de rust en het overzicht te bewaren en kan gestructureerd werken.

Jouw werkzaamheden:

  • beantwoorden van binnenkomend telefoonverkeer;
  • bijhouden van diverse mailboxen en agenda’s;
  • ondersteunende administratieve taken.

Wie ben jij:

Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur al ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt van nature een hartelijke persoonlijkheid en staat graag in contact met mensen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan een foutloze belnotitie opstellen. Een telefoongesprek voeren in het Engels is ook geen probleem. Verder ben je handig met Office365 en krijg je verschillende systemen snel onder de knie.

Wat wij je bieden:

  • een afwisselende functie met ruimte voor eigen input en ontwikkeling;
  • een contract van 16 uur met uitzicht op meer uren;
  • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Interesse?
Heb je interesse en ben je op korte termijn beschikbaar, dan komen wij graag met jou in contact. Heb je nog vragen over Management Support Tilburg en/of de vacature? Sophie staat je graag te woord via nummer 013-2032100. Jouw sollicitatie kun je sturen naar info@mstilburg.nl.