Vacature – Gevraagd: Office Support Medewerker

Ben jij dienstverlenend en betrokken en werk je graag in een organisatie met diezelfde eigenschappen? Vind je het leuk om mensen hartelijk en met een zakelijke gezelligheid telefonisch te woord te staan? Krijg je energie van  alle balletjes omhoog houden en ben je in staat  snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden? Heb je commercieel inzicht en denk je graag mee over het uitbouwen van Management Support Tilburg? Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken!

De dienstverlening van Management Support Tilburg is erop gericht klanten te ontzorgen middels telefonische en secretariële ondersteuning. Dit doen wij op persoonlijke, professionele wijze waarbij klantgerichtheid voorop staat. Wij ondersteunen op deze manier ongeveer 45 bedrijven. Dit doen wij één dag vanaf kantoor en de overige dagen vanuit onze eigen thuiswerkplek.

Wat wordt jouw uitdaging?
Jij bent het visitekaartje van onze klanten. Op kantoor of vanuit huis ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt en sta  je onze bellers vriendelijk te woord  De telefoon staat soms roodgloeiend, maar jij weet de rust en het overzicht te bewaren en kan gestructureerd werken. Je ondersteunt daarnaast onze klanten op het gebied van administratie en facilitaire zaken. Je denkt mee met het verder uitbouwen en optimaliseren van onze dienstverlening en schrikt er niet voor terug om potentiële klanten persoonlijk te benaderen.

Jouw werkzaamheden:

  • beantwoorden van binnenkomend telefoonverkeer
  • bijhouden van diverse mailboxen en agenda’s
  • ondersteunende administratieve taken
  • acquisitie

Wie ben jij

Jouw opleidingsniveau is minimaal mbo, niveau 4. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je net je studie afgerond, dan ben je uiteraard ook welkom om te solliciteren. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan een telefoongesprek in het Engels voeren. Je bent handig met Office365 en het eigen maken van andere systemen.

Wat wordt je geboden:

  • een veelzijdige ondersteunende functie met veel ruimte voor eigen input en ontwikkeling;
  • een enthousiast en ambitieus team dat alles doet voor de klant en elkaar;
  • een functie van 24-28 uur met op termijn een uitloop naar meer uur, waarbij je (bij voorkeur) van maandag tot en met donderdag werkt;

Interesse?
Heb je interesse en ben je op korte termijn beschikbaar, dan komen wij graag met jou in contact. Heb je nog vragen over Management Support Tilburg en/of de vacature? Anje of Sara staat je graag te woord via nummer 013-2032100. Jouw sollicitatie kun je sturen naar info@mstilburg.nl