Administratieve diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

Administratieve diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

Administratieve diensten Tilburg, Eindhoven en Breda

U opereert in het MKB of bent ZZP’er en u wilt uw kostbare tijd liever niet besteden aan administratieve werkzaamheden? Kies dan voor de administratieve diensten van Management Support Tilburg. Wij kunnen een gedeelte of de volledige administratie van u overnemen. U kunt zich dan richten op uw dagelijkse bezigheden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de administratie.

Wanneer u de administratie overdraagt aan Management Support Tilburg, dan weet u zeker dat de administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundig persoon met meer dan voldoende ervaring op administratief gebied.

Management Support Tilburg werkt voornamelijk voor het midden- en klein bedrijf in het midden van de provincie Brabant, regio Tilburg, Eindhoven en Breda. Naast administratieve diensten kunt u ook een beroep op ons doen voor het aannemen van uw telefoongesprekken en alle andere secretariële werkzaamheden.

Administratieve diensten – werkzaamheden

U kunt Management Support Tilburg inschakelen voor alle gangbare administratieve diensten, zo kunnen wij onder andere zorg dragen voor:

  • debiteurenbeheer
  • crediteurenbeheer
  • inboeken van facturen / facturering
  • salarisadministratie
  • rapportages

Wij zijn zeer flexibel op het gebied van planning en het uitvoeren van de werkzaamheden. Neem daarom gerust contact met ons op voor een administratieve oplossing op maat.

Kosten administratieve diensten

Bij Management Support Tilburg worden de administratieve diensten per minuut gefactureerd. Wij werken tegen het zeer redelijke tarief van € 0,58 per minuut (35,00 per uur). U kunt ons inhuren voor een eenmalige opdracht of voor langdurige administratieve ondersteuning. In geval van het laatste zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar.

Persoonlijke aanpak

Management Support Tilburg gelooft in een persoonlijke aanpak. We zorgen dat we op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van uw bedrijf of praktijk en denken actief met u mee.

Wilt u meer informatie over onze administratieve diensten voor het MKB in de regio Tilburg, Eindhoven en Breda of wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.